top of page

Massages

Een moment van gedragen worden en diepe ontspanning

In de hectiek van het dagelijks leven verdienen we allemaal een moment van pure ontspanning. De massages die ik aanbied richten zich specifiek op vrouwen in alle levensfasen - voor, tijdens, en na de zwangerschap. Ik combineer traditionele massagetechnieken met energetische heling die de stroom van levensenergie door je lichaam bevordert. De combinatie met drukpunten, ley lijnen en verwarmende oliën biedt je een magisch moment. 

CAROMAMA_062.jpg

Energetische massage

Een energetische massage richt zich op het balanceren en harmoniseren van de energiestromen in het lichaam. Het gaat niet alleen om fysieke aanraking, maar ook om het manipuleren van het energetische veld rondom het lichaam. Tijdens de massage gebruik ik verschillende techniekenzoals acupressuur, moxa en de ley lijnen. Dit zorgt vaak dat blokkades in de energiebanen worden opgeheven en geeft je een gevoel van welzijn en diepe ontspanning.

Baarmoedermassage

Ondersteunende massage voor het vrouwenlichaam. Verzacht menstruatiekrampen, bevordert fertiliteit en ondersteunt de vrouwelijke cyclus.

Zwangerschapsmassage

Een zwangerschapsmassage heeft niet alleen positieve invloed op lichamelijk vlak, maar ook zeker emtioneel. Binnenkort kan ik je hiervoor ontvangen in mijn praktijk in De Pinte. Voor massage aan huis neem je best even contact op. 

Rebozomassage

De Rebozo is een traditioneel geweven doek uit Latijns-Amerika die gebruikt wordt tijdens de zwangerschap, bevalling en nadien als draagdoek voor de baby.  Tijdens een rebozomassage is er tussen jou en mij geen rechtstreeks contact met het lichaam maar gebeurt de overdracht van ontspanning via de doeken. Je lichaam wordt letterlijk gedragen door de doeken.  Door de wiegende bewegingen kan je alles even loslaten en je volledig laten dragen.  Je kan de technieken later ook door je partner laten uitvoeren, of neem je partner mee voor observatie!

Post-partummassage

Binnenkort meer info

Duomassage

Bij een duomassage werk ik samen met een collega in dezelfde ruimte. We masseren elk één persoon waardoor je samen met je partner, vriendin of familielid een diep verbindende en ontspannende ervaring kan beleven. Dit kan bijzonder waardevol zijn voor koppels of vrienden die een stressvolle periode doormaken en samen wat downtime willen. Samen gemasseerd worden in dezelfde ruimte zorgt voor een bijzondere energie waar jullie nog lang van zullen nagenieten.

Praktisch 

Massages kunnen vanaf 2024 doorgaan in mijn praktijk in De Pinte

Duomassages kunnen momenteel al door gaan in Hansbeke. 

Prijs

Massages van 60 min:

70€

 

Massages van 90 min:

110 €

Duomassage:

220 euro voor 90' voor 2 personen.

150 euro voor 60' voor 2 personen.

CAROMAMA_042.jpg

Verzorg een mama en je zorgt rechtstreeks voor haar gezin.

Caroline Devulder

Angelique

Caroline, je hebt me in vertraging gebracht door jouw handen die mijn lichaam in de juiste richting brachten. Je kwam perfect naar mij toe op de juiste moment. Al mijn zintuigen werden geprikkeld door jouw geuren, muziek, handen en energie. Dank je wel hiervoor 💓

Ik ben zo diep in mijn lichaam gezakt. Dat was al heel lang geleden. Je voelde me goed aan en wist perfect wat ik nodig had.

IMG_9191.JPG

Waarom energetisch?

  • Ik werk met energiebanen, meridianen en drukpunten

  • Liever flow dan protocol

  • Ik voel je noden aan geef aandacht op wat er zich op het moment aanbiedt

  • Mijn licht stroomt naar dat van jou

  • Ik laat me begeleiden door de muziek

  • Er kunnen blokkades vrijkomen

bottom of page