top of page
Geboortefotografie: bewaar die intense emoties

 

Net zoals je huwelijksdag of eerste kus, beleef je de bevalling van je kind maar één keer. Het is een uniek moment. Veel mama’s maken de bevalling vanuit hun eigen bubbel mee en door alle emoties gaat deze dag vaak razendsnel voorbij.

 

Ik leg de geboorte van je kindje vast, zodat jullie later in alle rust opnieuw kunnen genieten van die bijzondere belevenis. Houd de herinneringen levend en laat de emoties van toen terugkomen met intense beelden van jouw bevalling. Dat is toch het mooiste wat er is?

 

Lees meer over waarom je zou kiezen voor een geboortefotograaf.

 

Jouw wensen en comfort zijn mijn prioriteit

Het plannen van een geboortereportage begint altijd met een kennismakingsgesprek. Samen bespreken we wat jullie wensen zijn en ik beantwoord al jullie vragen. Pas als we zeker weten dat we elkaar perfect aanvoelen, gaan we ermee door. Of je nu thuis wilt bevallen, of in een ziekenhuis, met epidurale of zonder: jouw wensen staan centraal. Altijd.

 

 

 

Laat mij het verhaal van jouw bevalling vertellen

Vanaf de 37e week van je zwangerschap zorg ik ervoor dat ik stand-by sta. Zodra de bevalling is begonnen, ben ik zo snel mogelijk ter plaatse. Ik vind het belangrijk om al tijdens de arbeid bij de bevalling aanwezig te zijn, zodat ik het hele verhaal voor jullie kan vastleggen. Met alle respect fotografeer ik de intieme en emotionele momenten rondom jouw bevalling, zodat je later een mooie herinnering hebt aan één van de meest ingrijpende gebeurtenissen in je leven.

 

Prachtige en krachtige foto’s

Geboortefotografie is niet zomaar mijn werk: ik doe het met oneindig veel passie en professionaliteit. Ik ben aangesloten bij de International Association of Professional Birth Photographers. En één van mijn foto’s werd in 2018 bekroond met de People’s Choice Award van Birth Becomes Her.

 

  

Fotograaf én doula

 

Vraag je je af of je wel op je gemak bent tijdens je bevalling met een fotograaf erbij? Geen zorgen! Ik ben ook doula. Daardoor weet ik precies wat er tijdens een bevalling gebeurt en hoe ik ervoor kan zorgen dat ik niet in de weg sta. Met die unieke combinatie als doula en fotograaf weet ik precies hoe ik je op je gemak kan stellen en het vertrouwen kan geven dat je nodig hebt.

 

Wil je ook gebruikmaken van mijn diensten als doula of mijn diensten als fotograaf en doula combineren? Ik maak graag kennis met jullie.

  

 

Ziekenfonds vergoedt doula-diensten

Bekijk ook welke terugbetaalmogelijkheden voor doula-diensten jouw ziekenfonds biedt. Sommige ziekenfondsen zoals VNZ en De Voorzorg Antwerpen betalen tot wel € 300 terug! Neem contact met me op voor meer informatie.

CAROMAMA_008.jpg
Info pratique

Na de bevalling krijg je de foto’s in kleur en zwart-wit digitaal op een mooie houten USB-stick. Het zijn intieme beelden, dus ik lever ze graag persoonlijk bij je af.

 

  • Professionele fotoreportage tijdens de arbeid en bevalling + eerste uur na de geboorte 

  • Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek Inclusief parkeer- en verplaatsingskosten binnen 10 kilometer rondom Gent  

  • 24/7 stand-by vanaf 37 weken zwangerschap (inclusief ‘s nachts, in het weekend en op feestdagen) 

  • Zorgvuldig door mij geselecteerde foto's zonder logo in hoge resolutie. 

  • Geen kosten per foto achteraf!

€ 1.250

bottom of page