top of page

do 20 apr

|

Laarne

Magic Moon cirkel

Tijdens de vrouwencirkel op nieuwe maan zullen we op verschillende manieren je helpen verbinden met anderen en met jezelf. We zullen delen, luisteren en elkaar ondersteunen in een veilige en warme omgeving. Het is een kans om je eigen magie te ontdekken en te delen met anderen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Magic Moon cirkel
Magic Moon cirkel

20 apr 2023, 20:00 – 22:00

Laarne, 9270 Laarne, Belgium

Over de cirkel

Welkom bij de Magic Moon Cirkel, een avond vol magie en verbinding met andere vrouwen en jezelf.

De Magic Moon Cirkel is een veilige en magische ruimte waar vrouwen samen komen om te verbinden, te delen en te groeien. Op 20 april, tijdens de nieuwe maan, nodigen we je uit om deel te nemen aan onze eerste vrouwencirkel. Het is een kans om even uit de dagelijkse drukte te stappen en je te laten onderdompelen in de magie van de maan. We gebruiken de energie van de nieuwwe maan om onze wensen en dromen voor de komende maand te manifesteren. 

De Magic Moon Cirkel is  een avond waarop je mag zijn wie je bent, zonder oordeel. Een avond waarop we samen een krachtige energie creëren die ons helpt om te ontspannen en ons hart te openen.

De nieuwe maan vertegenwoordigen het begin. Een moment om  onze dromen, doelen en wensen te manifesteren. Het donker van de nieuwe maan biedt een krachtige tijd om naar binnen te gaan, de balans op te maken, te identificeren wat niet langer nodig is en de zaden van je intenties te planten.

We nodigen je uit om deel te nemen aan de Magic Moon Cirkel en samen met ons te genieten van een magische avond. Laat de energie van de maan je inspireren en neem even ècht tijd voor jezelf. 

De cirkel gaat door in Laarne.

Donderdag 20 april van 20u-22u.

Prijs: 37€

Wij voorzien thee en water en een kleine versnapering.

Draag comfortabele kledij.

Het exacte adres wordt doorgestuurd na inschrijving.

Deel dit evenement

bottom of page