top of page
1O5A1578.jpg

Waves of embrace

Samen met Liselotte creeërden we de "Waves of embrace". Een unieke soundhealingssessie aarbij klank en aanraking centraal staan.

Wij nodigen je uit voor een bijzonder moment die lichaam en geest in diepe ontspanning brengt. 

Terwijl je je laat meenemen door de klanken, bieden we zachte aanrakingen op specifieke punten van je lichaam, waardoor je nog dieper in een staat van ontspanning kunt zakken.

Als extra toevoeging gebruiken we rebozodoeken om het lichaam zachtjes te wiegen, wat zorgt voor een volledige, omhullende ervaring.

Ontdek de unieke kracht van soundhealing. Sluit je aan bij Liselotte en Caroline voor een bijzondere sessie van klankschalen en aanraking. Een reis naar innerlijke rust en balans. Perfect voor zowel beginners als ervaren liefhebbers van meditatie.

"Waves of Embrace" is meer dan een evenement, het is een reis naar innerlijke rust en harmonie. Geschikt voor groepen van 8-10 personen. Een ideale gelegenheid om samen te ontspannen en te vernieuwen.

1O5A2847.jpg

Praktisch 

​​

De sessie duurt 1,5u. Er wordt een kleine versnapering en thee voorzien na afloop. 

​​​

Prijs

Jouw investering voor een avond ontspaning bedraagt €40 per persoon​. 

 

Heb jij een fijne zaal of ruimte met een mooie akoestiek? Dan komen we graag ook eens langs bij jou. Stuur ons een bericht voor een vrijblijvende kennismaking. 

bottom of page