top of page
sisterhood voeten.jpg

Magic Moon Vrouwencirkels

Eventjes ècht tijd voor jezelf.  

Welkom bij de Magic Moon Cirkels, avonden vol magie en verbinding met andere vrouwen en jezelf.

 

De Magic Moon Cirkel is een veilige en magische ruimte waar vrouwen samen komen om te verbinden, te delen en te groeien.  Het is een kans om even uit de dagelijkse drukte te stappen en je te laten onderdompelen in de magie van de maan. 

 

De Magic Moon Cirkel is  een avond waarop je mag zijn wie je bent, zonder oordeel. Een avond waarop we samen een krachtige energie creëren die ons helpt om te ontspannen en ons hart te openen.

 

We nodigen je uit om deel te nemen aan de Magic Moon Cirkel en samen met ons te genieten van een magische avond. Laat de energie van de maan je inspireren en neem even ècht tijd voor jezelf. 

De nieuwe maan vertegenwoordigen het begin. Een moment om  onze dromen, doelen en wensen te manifesteren. Het donker van de nieuwe maan biedt een krachtige tijd om naar binnen te gaan, de balans op te maken, te identificeren wat niet langer nodig is en de zaden van je intenties te planten.

 

De cirkel gaat door in Laarne.

Donderdag 20 april van 20u-22u.

Prijs: 37€, ter plaatse te betalen met payconiq of cash.

Wij voorzien thee en water en een kleine versnapering.

Er is plaats voor 7 vrouwen.

Draag comfortabele kledij.

Het exacte adres wordt doorgestuurd na inschrijving.

britt en caroline magic moon cirkel.jpg.JPG

Wie zijn wij?

Wanneer klanten vrienden worden ontstaat magie

Britt en Caroline leerden elkaar kennen in 2018. Caroline was toen doula van Britt toen ze zwanger was van haar eerste kindje. Twee jaar later was Caroline er ook bij de geboorte van haar dochter. 

Ze hielden contact en vonden elkaar in hun struggles, maar ook in hun creativiteit. Beide vrouwen hadden al een tijdje het idee om iets te gaan doen voor andere vrouwen. Zo ontstond het idee om vrouwencirkels te organiseren. 

De Magic Moon cirkels werden geboren. 

Lees meer over Britt op brittvankerckhove.be

bottom of page